Vi söker en post doc

Vill du bli post doc i vår grupp och vara med och leda en av de mest spännande studierna av psykologisk behandling? 4-dagars intensivbehandling med KBT utvecklad av Gerd Kvale och Bjarne Hansen från Bergen har fått stor uppmärksamhet och preliminära resultat ser mycket bra ut. De ser det som en helt ny sorts behandling, inte bara mer intensiv i tid. Om principen stämmer mer generellt skulle mycket ändras i hur KBT behandling ges. I Norge har det redan blivit standard för OCD. Men studien som jämför det med standardbehandling saknas. Vi vill göra den.En stor randomiserad prövning med fullt fokus på maximal kvalitet och reproducerbarhet (open science). Vill du vara med och leda den? Sök tjänsten! God finansiering, potentiell egen doktorand från start.

Läs mer och sök här: https://ki.varbi.com/what:job/jobID:419068/