Besväras du av tvångstankar eller tvångshandlingar?

Vi har just öppnat anmälan till en studie som jämför två olika behandlingsformer för personer med tvångssyndrom.

Läs mer och anmäl dig här: www.ocdprojektet.se

Kognitiv beteendeterapi (KBT) har visat sig vara effektivt för att lindra både tvångstankar och tvångshandlingar när den genomförs under 14 veckor. Karolinska Institutet och Region Stockholm genomför nu en studie som jämför denna typ av KBT med en intensivbehandling som pågår i 4 heldagar.

Mer information

  • Du behöver vara minst 18 år och ha tvångssyndrom (OCD)
  • Behandlingen genomförs på Karolinska sjukhuset i Huddinge eller Solna
  • Deltagandet är gratis

English translation: We have opened the registration for an RCT comparing a new concentrated treatment for OCD to golden standard CBT.

One thought on “Besväras du av tvångstankar eller tvångshandlingar?

  1. varför skiver ni ut bara tunga droger till PDTS och stress trauma syndrom pacienter istället för att använda er av psikosekspertiz som cisternerorden och cartusianerorden nunne och friare ordens NGO nonprofits ? miljarden kunde staten tjäna på att hänvisa psykos trauma pacienten till cisternerorden och kartusianerna finns i hela världen ??????????????

Comments are closed.