Ny studie: penisstudien.se och vulvastudien.se

 

På senare tid har det uppmärksammats att många människor är missnöjda med utseendet på sina könsorgan. Fler och fler väljer att genomgå kosmetisk kirurgi (”intimkirurgi”) trots att de befinner sig inom normalspannet. Vi startar idag en studie för att undersöka mer om detta. Vi undrar:
Hur vanligt är det att vara missnöjd med utseendet på ens vulva eller penis? Är man mer eller mindre missnöjd om man legat med många människor? Hänger det ihop med hur man faktiskt ser ut, eller om man fått negativa kommentarer från andra? Blir det så illa att man undviker att t.ex. ha sex? Och stämmer det som ofta påstås, att ens missnöje hänger ihop med hur mycket porr man tittar på?
Vi kommer undersöka detta genom en helt anonym internetenkät, där folk får svara på en rad frågor. Enkäten har idag öppnat på penisstudien.se och vulvastudien.se. Alla vuxna kan delta helt anonymt. Vi är intresserade av deltagare oavsett om du har besvär eller ej.