PTP-psykolog sökes

Till hösten söker vi en forskningsintresserad PTP-psykolog till vår grupp!

I forskargruppen pågår ett flertal projekt kring psykologisk behandling, bland annat studier av så kallad Bergen 4 dagars behandling men också flera andra studier kring flera olika diagnoser. Ett annat forskningsfokus är prediktiv modellering av behandlingsutfall samt suicid. Utmattningssyndrom är ett annat fokusområde. Vilket forskningsprojekt som är aktuellt i denna tjänst avgörs i samråd med den sökande.

De kliniska delarna utgör hälften av arbetstiden och genomförs i våra FoU-projekt och på klinikens vårdenheter. Du ska under handledning bedriva psykiatriskt bedömnings- och behandlingsarbete. Det psykiatriska behandlingsarbetet vilar på KBT, varför dokumenterat goda kunskaper i KBT är meriterande, liksom erfarenhet av projektarbete och projektledning.

Tjänsten utlyses av Psykiatri Sydväst och där utlyses även två PTP-platser till Viktor Kaldos forskargrupp.

Läs mer och ansök här.

English translation: We are hiring a psychology intern (PTP-psykolog) for a 50/50 research/clinical employment at the Rück research lab and at Psykiatri Sydväst.